top of page
  • Foto van schrijverHafida

Een Succesvolle Gastles over Mondhygiëne en Voeding bij Basisschool De Bavokring te Rotterdam

Bijgewerkt op: 2 jul. 2023Afgelopen dinsdag, 11 april 2023, had ik de eer om een gastles te verzorgen aan de ouders van kinderen van Basisschool De Bavokring.


Als mondhygiënist van Mondhygiëne Rotterdam is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van goede mondhygiëne, verzorging en de juiste voeding, vooral voor onze jonge generatie.


Allereerst wil ik graag mijn dank uiten aan de directrice van De Bavokring voor het bieden van de gelegenheid


en de ruimte om deze belangrijke voorlichting te geven. Haar steun en betrokkenheid hebben het mogelijk gemaakt om een succesvolle en leerzame bijeenkomst te organiseren.


Tijdens de gastles hebben we gesproken over verschillende aspecten van mondhygiëne en voeding.


We hebben het belang van regelmatig tandenpoetsen, het gebruik van de juiste tandpasta en het bezoek aan een mondhygiënist voor periodieke controles besproken.


Daarnaast hebben we het belang van de juiste voeding benadrukt en hoe dit een grote invloed kan hebben op de mondgezondheid van kinderen.


We hebben ook besproken hoe ouders hun kinderen kunnen motiveren om beter voor hun gebit te zorgen en hoe ze een gezonde mondverzorgingsroutine kunnen opbouwen.


Ik wil ook mijn dank uiten aan alle aanwezige ouders voor hun opkomst en enthousiasme. Hun betrokkenheid en interesse hebben ervoor gezorgd dat de gastles een waardevolle en interactieve ervaring was. Het doet me goed om te horen dat ouders de bijeenkomst als positief hebben er


varen en er veel van hebben geleerd.


Het verheugt mij te kunnen aankondigen dat ik op 26 mei 2023 een tweede gastles zal verzorgen aan een nieuwe groep ouders. We zullen ons blijven inzetten om het bewustzijn rond mondhygiëne, verzorging en voeding te vergroten en zo een gezonde toekomst voor onze kinderen te waarborgen.


Nogmaals bedankt aan Basisschool De Bavokring en alle betrokken ouders voor deze inspirerende en succesvolle samenwerking.


Voor meer informatie over mondhygiëne, verzorging en voeding, of om een afspraak te maken bij Mondhygiëne Rotterdam, bezoek onze website.


70 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


R. Karaoz
R. Karaoz
Apr 20, 2023

Beste Hafida, Mooi initiatief.

Like
Hafida
Hafida
May 01, 2023
Replying to

Dankjewel voor het compliment. Wij hebben het met veel plezier gedaan en kijken uit naar de volgende gastles.

Like
bottom of page