top of page
  • Foto van schrijverHafida

GBT: Een Vooruitstrevende Doorbraak in Mondverzorging | Mondhygiëne Rotterdam

Bijgewerkt op: 9 apr.

Wat is GBT en Waarom is het Belangrijk?


Bij Mondhygiëne Rotterdam zijn we trots om Guided Biofilm Therapy (GBT) aan te bieden, een innovatieve benadering in de mondhygiëne. Sinds juli 2023 zijn we een gecertificeerde GBT-praktijk, dankzij de deskundige training van Atifa Al-Zaidi.

GBT markeert een significante vooruitgang in hoe we tandplak en tandsteen behandelen, en speelt een cruciale rol in het voorkomen van mondgezondheidsproblemen.


GBT is een patiëntgerichte, systematische benadering voor het verwijderen van biofilm, een verzameling van micro-organismen op de tanden. Deze methode is niet alleen effectiever, maar ook comfortabeler voor de patiënt.


Door GBT toe te passen, kunnen we problemen zoals tandvleesontstekingen en gaatjes voorkomen, wat essentieel is voor een algehele gezondheid.


Wat Maakt GBT Uniek?


GBT, een revolutionaire techniek in de tandheelkunde, is gericht op het grondig en zacht verwijderen van biofilm. Deze methode maakt gebruik van een kleurstof om biofilm zichtbaar te maken, gevolgd door een nauwkeurige reiniging met ultrasone technologie. Dit resulteert in een grondige reiniging die traditionele methoden overtreft, wat cruciaal is voor het voorkomen van mondgezondheidsproblemen zoals tandvleesontstekingen en gaatjes.


De Impact van GBT op Mondgezondheid


Het negeren van goede mondhygiëne kan leiden tot serieuze problemen. GBT bij Mondhygiëne Rotterdam biedt een oplossing door preventief te werken tegen dergelijke aandoeningen.


Onze praktijk, gelegen in het hart van Rotterdam, zet zich in voor het bevorderen van mondgezondheid door deze geavanceerde techniek te implementeren.


Waarom Kiezen voor GBT bij Mondhygiëne Rotterdam?


Als gecertificeerde GBT-praktijk in Rotterdam, bieden wij niet alleen een superieure behandeling aan, maar ook een patiëntvriendelijke ervaring. GBT is een getuigenis van onze toewijding aan innovatie en excellente mondverzorging.


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page