top of page
  • Foto van schrijverHafida

Mondhygiëne Rotterdam: Voorlichting over Mondhygiëne op de Koningin Wilhelmina School
Bij Mondhygiëne Rotterdam geloven we sterk in het belang van voorlichting over mondhygiëne, vooral bij jonge kinderen.


Recent hadden we het genoegen om een bezoek te brengen aan de Koningin Wilhelmina School, waar we samenwerkten met de directrice, mevrouw Sibel Taslicukur, en alle personeelsleden om voorlichting te geven aan de kinderen over het belang van mondhygiëne.


Tijdens ons bezoek hebben we met veel plezier de kinderen bewust gemaakt van het belang van goede gebitsverzorging en gezonde voeding. We hebben gesproken over wat mondhygiëne inhoudt, waarom het belangrijk is en hoe het verband houdt met onze voeding. We hebben de kinderen ook geleerd hoe ze hun gebit het beste kunnen verzorgen.


Het was een zeer positieve ervaring voor ons en we zijn dankbaar voor de warme ontvangst die we hebben ontvangen. Samen met de school hebben we de kinderen een leuke en leerzame ervaring kunnen bieden.


Het is altijd een genoegen om jonge kinderen bewust te maken van het belang van een goede mondhygiëne.


We willen de Koningin Wilhelmina School bedanken voor deze geweldige samenwerking en de kans om voorlichting te geven aan de kinderen. We kijken ernaar uit om in de toekomst nogmaals samen te werken en zo bij te dragen aan een goede mondgezondheid van de kinderen.


Wil je meer weten over mondhygiëne en gebitsverzorging? Lees dan meer in onze Blogs of neem contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page