top of page
  • Foto van schrijverHafida

Een unieke kans om onze praktijk te horen op de radio!

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023

Beste lezers,


Ik wil jullie graag iets vertellen over een bijzondere gebeurtenis die binnenkort plaatsvindt. Op donderdag 23 maart 2023 wordt Mondhygiëne Rotterdam geïnterviewd door radio Rijnmond tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit is een mooie kans om onze praktijk en ons vak onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.


De reden voor het interview is onze actie in het kader van de Week van de Mondhygiënist, die dit jaar van 20 t/m 26 maart wordt gehouden. De Week van de Mondhygiënist is een initiatief van de beroepsvereniging NVM-mondhygiënisten om het belang van een gezonde mond en preventieve mondzorg te benadrukken. Tijdens deze week organiseren mondhygiënisten door het hele land verschillende activiteiten en voorlichtingen voor jong en oud.


Onze praktijk doet ook mee aan deze week en heeft een leuke actie bedacht: we hebben een gratis tandenpoetspakket samengesteld in samenwerking met onze leveranciers. Vorige week hebben we deze actie al kenbaar gemaakt in onze blog. Het pakket is bedoeld voor kinderen tot 18 jaar, die zonder verwijzing welkom zijn bij de mondhygiënist. Een bezoek aan de mondhygiënist wordt voor kinderen tot 18 jaar 100% vergoed vanuit de basiszorgverzekering.


We hopen dat veel kinderen gebruik zullen maken van deze actie en dat ze zo leren hoe ze hun gebit gezond kunnen houden. Een gezonde mond is immers belangrijk voor je algehele gezondheid en welzijn.


Als je meer wilt weten over onze praktijk, ons vak of de Week van de Mondhygiënist, luister dan naar het interview op radio Rijnmond op donderdag 23 maart tussen 09.00 en 13.00 uur. Na afloop zullen we ook de links naar de uitzending op onze website plaatsen.


Bedankt voor jullie steun en interesse in onze praktijk. Wij hopen jullie snel weer te zien!


Met vriendelijke groet,


Mondhygiëne Rotterdam

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page