top of page
  • Hoe kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?
    U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons annuleren of verzetten: U kunt een e-mail sturen naar info@mondhygienerotterdam.nl; U kunt het contactformulier op de website gebruiken; Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-4135966. Indien u doorverbonden wordt met het antwoordapparaat spreekt u dan duidelijk u naam en telefoonnummer in. Wij streven ernaar om u binnen 48 terug te bellen; Ook kunt u ons via Whatsapp bereiken op 010-4135966. Let op: Indien u verhinderd bent om uw afspraak na te komen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren te annuleren. Indien u uw afspraak minder dan 48 uur van tevoren annuleert of niet op de afspraak verschijnt, zullen wij de kosten hiervan in rekening brengen (C90).
  • Hoe maak ik een afspraak?
    U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons maken: U kunt een e-mail sturen naar info@mondhygienerotterdam.nl; U kunt het contactformulier op de website gebruiken; Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-4135966. Indien u doorverbonden wordt met het antwoordapparaat spreekt u dan duidelijk u naam en telefoonnummer in. Wij streven ernaar om u binnen 48 terug te bellen; Ook kunt u ons bereiken via Whatsapp op onze gebruikelijke telefoonnummer 010-4135966.
  • Waarom moet ik naar een mondhygiënist?
    Een bezoek aan de mondhygiënist is net zo belangrijk als de halfjaarlijkse controle bij uw tandarts. Een gezond gebit bestaat namelijk uit meer dan alleen gezonde tanden zonder cariës (tandbederf). Een gezond gebit staat op een gezond fundament, namelijk het kaakbot en tandvlees, oftewel het parodontium, waar de tanden en kiezen stevig in vastzitten. Ontsteking van het parodontium kan leiden tot onherstelbare schade aan uw gebit, met als gevolg het losstaan en/of verlies van uw tanden en kiezen. Daarom is het verstandig om naar een mondhygiënist te gaan wanneer u last heeft van rode en gezwollen tandvlees, bloedend tandvlees, gevoelig en/of pijnlijk tandvlees, regelmatig een vieze smaak en/of slechte adem heeft, gevoelige tanden heeft bij warm/koud, terugtrekkend tandvlees heeft, regelmatig nieuwe cariës (tandbederf) krijgt of tandsteen en/of aanslag heeft. Als mondhygiënisten hebben wij de kennis en expertise om de gezondheid van uw gebit en parodontium te onderzoeken en te behandelen. Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en advies op maat om uw gebit en mondgezondheid te verbeteren. Door regelmatig een bezoek aan de mondhygiënist te brengen, kunt u niet alleen de gezondheid van uw gebit verbeteren, maar ook uw algehele gezondheid. Onthoud daarom dat een bezoek aan de mondhygiënist net zo belangrijk is als de halfjaarlijkse controle bij uw tandarts. Dus maak snel een afspraak bij Mondhygiëne Rotterdam.
bottom of page