top of page
  • Foto van schrijverHafida

Nieuwe Behandeltechniek bij Mondhygiëne Rotterdam: Pijnloze GBT

Bijgewerkt op: 9 apr.


Nieuwe, Vrijwel Pijnloze Behandeltechniek bij Mondhygiëne Rotterdam: GBT - Guided Biofilm Therapy


Mondhygiëne Rotterdam streeft ernaar u de beste en meest comfortabele zorg te bieden. Daarom introduceren we met trots een nieuwe, vrijwel pijnloze behandeltechniek: GBT, oftewel Guided Biofilm Therapy.


GBT belooft niet alleen een schoner gebit, maar laat uw tanden ook merkbaar lichter en gladder aanvoelen dan ooit tevoren.


Wat is Guided Biofilm Therapy (GBT)?


Guided Biofilm Therapy is een minimaal invasieve behandeling die specifiek gericht is op het verwijderen van biofilm, tandsteen en aanslag op het tandoppervlak.


Biofilm, ook bekend als tandplak, is een laag bacteriën omgeven door zelfgeproduceerd slijm dat aan het tandoppervlak hecht. Als deze laag niet volledig verwijderd wordt, kan dit leiden tot verschillende mondgezondheidsproblemen zoals tandbederf en tandvleesontstekingen.


Hoe werkt de GBT-behandeling bij Mondhygiëne Rotterdam?


Wat de GBT-behandeling uniek maakt, is dat wij als mondhygiënisten van Mondhygiëne Rotterdam de biofilm op een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze manier kunnen verwijderen. Dit draagt aanzienlijk bij aan de verbetering van uw mondhygiëne, en zorgt ervoor dat uw tanden na de behandeling schoner en gladder aanvoelen.De voordelen van een GBT-behandeling bij Mondhygiëne Rotterdam


Een van de grootste voordelen van de GBT-behandeling bij Mondhygiëne Rotterdam is dat u de behandeling vrijwel pijnloos kunt ondergaan, mede dankzij het gebruik van verwarmd water en de EMS Airflow Profylax Master.


Ons team heeft uitgebreide GBT-training gevolgd, waardoor we uitstekend bekend zijn met het GBT-protocol en de juiste vaardigheden hebben om deze behandelmethode toe te passen. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden.


Bij Mondhygiëne Rotterdam omarmen we deze nieuwe behandelingstechniek vol overtuiging, omdat uw comfort en tevredenheid onze hoogste prioriteit zijn. De introductie van de GBT-behandeling is een grote stap voorwaarts in de zorg voor uw mondgezondheid.


Bekijk deze video om te zien hoe de GBT-behandeling in zijn werk gaat.


We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Mondhygiëne Rotterdam en u deze revolutionaire technologie te laten ervaren. Maak een afspraak en ontdek hoe de GBT-behandeling uw mondhygiëne kan verbeteren en u een stralende lach kan bezorgen. Met deze nieuwe behandeltechniek in onze praktijk wordt mondhygiëne een fluitje van een cent!

489 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 kommentar


R. Karaoz
R. Karaoz
22. jul. 2023

jullie zijn goed bezig. Zal zeker willen proberen. wens jullie succes met deze nieuwe methode.

Synes godt om
bottom of page