top of page
  • Foto van schrijverHafida

Wij zijn geïnterviewd door Erik Lemmers op Dwars door Rijnmond!

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2023Afgelopen donderdag 22 maart 2023 was het een bijzondere dag voor onze praktijk Mondhygiëne Rotterdam. Wij werden namelijk geïnterviewd door Erik Lemmers, de presentator van het radioprogramma Dwars door Rijnmond op Radio Rijnmond. Hij kwam langs om met ons te praten over de week van de Mondhygiënist, die van 20 tot en met 26 maart 2023 plaatsvond.


Tijdens de week van de Mondhygiënist zijn wij een lokale campagne gestart om mondzorg bij ouders onder de aandacht te brengen voor hun kinderen en om mondzorg voor volwassenen in het basispakket te krijgen. Wij vinden dit een belangrijk onderwerp, want een gezonde mond is essentieel voor een goede gezondheid en kwaliteit van leven. Helaas hebben veel mensen nog steeds last van tandvleesontsteking, gaatjes, slechte adem of andere mondproblemen. Dit kan voorkomen worden door regelmatig naar de mondhygiënist te gaan en goed voor je gebit te zorgen.


In het interview vertelden wij over onze praktijk, die al sinds 2008 bestaat en gevestigd is aan de Boezemweg 177-A in Rotterdam. Wij zijn een team van twee gediplomeerde en ervaren mondhygiënisten, die gespecialiseerd zijn in preventieve en curatieve mondzorg. Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen, met of zonder verwijzing van de tandarts. Wij werken met moderne apparatuur en volgens de laatste richtlijnen en protocollen. Ons doel is om onze patiënten een gezonde stralende lach en een pijnvrij gebit te geven.


Wij vertelden ook over onze passie voor ons vak en onze betrokkenheid bij de samenleving. Wij zijn actieve pleitbezorgers voor de inzet van mondzorg in het basispakket en voor de minder bedeelden onder ons in Rotterdam. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede mondzorg, ongeacht zijn of haar inkomen of achtergrond. Wij zijn ook betrokken bij verschillende projecten en initiatieven om mondzorg toegankelijker te maken voor iedereen.


Het interview was een leuke en leerzame ervaring voor ons. Wij zijn blij dat we onze kennis en mening konden delen met de luisteraars van Dwars door Radio Rijnmond. Wij hopen dat we hiermee meer mensen hebben geïnspireerd om naar de mondhygiënist te gaan en om zich in te zetten voor een betere mondzorg in Nederland. Wij willen Erik Lemmers en Radio Rijnmond bedanken voor deze mooie kans en voor hun interesse in ons werk.


Als je het interview hebt gemist of nog eens wilt luisteren, kun je dat doen door hier te klikken. Je kunt ook contact met ons opnemen als je meer wilt weten over onze praktijk of over de week van de Mondhygiënist. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder met je mondgezondheid.


Luister hier naar de uitzending.

Lees hier het bericht op de facebookpagina van Dwars door Rijnmond.

Lees hier het nieuwsbericht op de LinkedIn pagina van de NVM.Bedankt voor het lezen van deze blog en tot ziens bij Mondhygiëne Rotterdam!
82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page