top of page

Tarieven

De betaling voor alle behandelingen gaan via Infomedics. Infomedics stuurt eerst de factuur naar uw zorgverzekeraar. Als deze gedeeltelijk of niet vergoed wordt, wordt er een factuur naar u verzonden. U heeft dan 30 dagen de tijd om uw factuur te voldoen aan Infomedics. U betaald dus niets meer rechtstreeks aan Mondhygiëne Rotterdam. U kunt gemakkelijk uw zorgkosten betalen met behulp van Infomedics. 

Kinderen tot 18 jaar kunnen kosteloos terecht bij de mondhygiënist. Dit valt namelijk onder de basisverzekering en er geldt geen eigen risico voor.

Wij hanteren de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), welke landelijk zijn vastgesteld.

Bij de eerste afspraak ontvangt u een begroting voor eventuele vervolgafspraken. Deze begroting bevat informatie over de tarieven die van toepassing zijn op de vervolgbehandelingen.

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw zorgverzekering, komt u mogelijk in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding van de kosten. Voor tandheelkundige behandelingen geldt geen eigen risico. Alle kosten worden gedekt door uw aanvullende tandartsverzekering.

Wij raden u aan om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en duidelijk aan te geven dat uw behandeling zal plaatsvinden in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk. Zo kunt u ervoor zorgen dat u goed op de hoogte bent van de vergoedingsmogelijkheden van uw verzekering.

Let op: Indien u verhinderd bent om uw afspraak na te komen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren te annuleren. Indien u uw afspraak minder dan 48 uur van tevoren annuleert of niet op de afspraak verschijnt, zullen wij de kosten hiervan in rekening brengen (C90).

Tarieven Praktijk afbeelding 20240325.png
bottom of page