top of page
  • Foto van schrijverHafida

Gratis tandenpoetspakketten voor kinderen tot 18 jaar bij Mondhygiëne Rotterdam

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Alles wat u moet weten over onze gratis tandenpoetspakketten


Bent u op zoek naar een manier om de mondgezondheid van uw kind(eren) te verbeteren? Mondhygiëne Rotterdam biedt gratis tandenpoetspakketten aan voor kinderen van 0 tot 18 jaar oud. In deze pakketten vindt u alles wat u nodig heeft om de mond van uw kind(eren) gezond te houden, inclusief tandpasta, tandenborstel en poetsinstructies voor ouders. Hierbij zit ook een begeleidend schrijven voor de ouders dat alle mondzorg tot 18 jaar gratis is.
Onze tandenpoetspakketten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt


Het is belangrijk om te weten dat onze tandenpoetspakketten alleen beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. Daarom is het belangrijk om er snel bij te zijn en uw pakket aan te vragen. Er geldt een maximum van één pakket per kind.


Haal uw tandenpoetspakket op bij onze praktijk in Rotterdam


Als u interesse heeft in een tandenpoetspakket voor uw kind(eren), kunt u contact met ons opnemen via telefoon of ons online aanvraagformulier invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het ophalen van het pakket op onze praktijk aan de Boezemweg 177-A te Rotterdam.


Mondhygiëne Rotterdam zet zich in voor de mondgezondheid van kinderen in Rotterdam


Wist u dat Mondhygiëne Rotterdam zich actief inzet voor de mondgezondheid van kinderen in Rotterdam? Wij hebben tandenpoetspakketten afgeleverd bij verschillende instanties om zo veel mogelijk kinderen te helpen. Lees meer over onze inspanningen in onze blog. Wij geven ook op verzoek kosteloos informatie en poetslessen aan ouders en kinderen op basisscholen en dagopvang. Een geïnteresseerde basisschool of dagopvang kan hiervoor contact met ons opnemen.


En bezoek onze website voor meer informatie.Team Mondhygiëne Rotterdam


Hafida El Hachioui en Dayron Ommen

69 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page