top of page
  • Foto van schrijverHafida

Mondhygiëne Rotterdam - Tandenpoetspakketten en poetslessen voor kinderen in Rotterdam

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Mondhygiëne Rotterdam tijdens de Week van de Mondhygiënist 2023


Bij Mondhygiëne Rotterdam zijn we trots om deel te hebben genomen aan de Week van de Mondhygiënist 2023. Op vrijdag 31 maart zijn we naar verschillende locaties geweest om tandenpoetspakketten af te leveren bij het kinderdagverblijf Small Kidzz (Small Kidz - Home), het consultatiebureau Het Kleine Helden Huis (Het Kleine Helden Huis - Het Kleine Helden Huis) en de Voedselbank in Rotterdam (Welkom - Voedselbank Rotterdam). We waren verheugd om ons steentje bij te dragen aan de gezondheid van de Rotterdamse gemeenschap.


Poetslessen voor kinderen


Naast het uitdelen van de tandenpoetspakketten, gaan we ook poetslessen geven aan de allerkleinsten en de kinderen die naar de BSO komen bij Small Kidzz. We zijn van plan om binnenkort dezelfde lessen te geven op verschillende basisscholen in de omgeving en we kijken er naar uit om meer kinderen te bereiken en te helpen. We kunnen niet wachten om met de kinderen aan de slag te gaan en hen te leren hoe ze hun tanden op de juiste manier kunnen poetsen. Meer informatie hierover volgt zeer binnenkort!


Onze mascotte Dinie is al net zo enthousiast als wij en kan niet wachten om de kinderen te ontmoeten en te onderwijzen. We zullen ons uiterste best doen om er een leuke en educatieve ervaring van te maken voor alle betrokkenen. De kinderen krijgen uiteraard ook een gratis tandenpoetspakket, inclusief tandenborstel en tandpasta.

Breed scala aan mondhygiënediensten


We willen graag afsluiten met een woord van dank aan iedereen die heeft geholpen deze actie tot een succes te maken. We zijn dankbaar voor alle steun en medewerking die we hebben gekregen en we kijken uit naar meer succesvolle acties in de toekomst.

Naast de recente acties bieden wij een breed scala aan mondhygiënezorg aan, waaronder het opstellen van een behandelplan, periodieke mondonderzoeken, mondzorg voor kinderen en ouderen, behandeling van slechte adem, behandeling van gevoelige tanden, en nog veel meer. We streven ernaar om onze patiënten altijd de beste zorg te bieden en hen te helpen een gezonde mond en een stralende glimlach te behouden.


Contact


Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op voor nadere informatie via onze contactpagina.
Meer informatie over onze acties


En vergeet niet om een kijkje te nemen op de volgende links om meer te weten te komen over onze recente acties:65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page